Technológia

A Borosta Kft. által használt polipropilén és polietilén műanyag lemezek kiemelkedő minőségét jelzi, hogy a műanyag alapanyag gyártója 50 év garanciát vállal termékeire.

dsc02092.jpg

A polipropilén és polietilén műanyaglapok forró levegős hegesztési eljárása során nagy figyelmet fordítunk a precíz illesztésekre és a hegesztés tartósságára, mivel a jó alapanyag mellett ezek alapvetően meghatározzák a késztermék minőségét és élettartamát is.

A hegesztési eljárás során felhasznált hegesztési adalékanyag összetételében ugyanaz, mint a hegesztendő alapanyag, így az eljárás során idegen anyag nem kerül a termékbe, tehát az nem szennyeződik, ami lehetővé teszi akár az élelmiszeripari felhasználást és engedélyeztetést is. Pl.: Boros tartályok, ivóvíz tartályok, szörpös tartályok stb.

A Borosta Kft által készített műanyag ipari termékek különböző ipari, háztartási és egyéni területeken használhatók fel.

borosta_20.jpg A polipropilén és polietilén alapanyagból készült termékek felületén nehezen tapad meg szennyeződés. Tisztításuk könnyű, nem igényel speciális eljárásokat. Kiválóan alkalmasak nem forró anyagok öntőformáinak kialakítására, könnyű tisztítást igénylő szállító járművek, teherautók rakterének burkolására.

Savaknak és lúgoknak ellenálló műanyag.