Magunkról

borosta_14.jpg

A Borosta Műanyagipari Kft több, mint 17 éves gyakorlattal végzi polipropilén és polietilén műanyag lapokból kültéri és beltéri, földfelszíni és földalatti, medencék, úszómedencék, vízóra aknák, átemelő aknák, kiegyenlítő illetve tágulási tartályok, kerti esővíz és szennyvíz tartályok különböző kivitelű készítését. Fontos tevékenységünk az autó és teherautó raktér burkolás, bélelés és szigetelés.

A Borosta Műanyagipari Kft büszke arra, hogy fennállása során olyan megbízható, jó minőségű termékeket állít elő, melyek a vevők igényeit maximálisan kielégítik.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan egyedi műanyag ipari termékek készítését is vállaljuk, melyek teljesen egyedi megrendelői igényeket elégítenek ki a műanyag lapok felhasználási határain belül.

borosta_10.jpg A Borosta Kft nevét onnan kapta, hogy a vállalkozás indulásakor a fő termék profil műanyag boros tartályok készítése volt, mely később kibővült számos műanyag tartállyal és egyéb tároló edény készítésével is.

Termékeinket élelmiszer ipar engedélyes (OÉTI) alapanyagból készülnek, így az élelmiszeripari tevékenységek során számos területen felhasználhatók, a borászattól az ivóvíz tároláson keresztül a mezőgazdasági granulátum és szárazanyag tárolásig.

Meglévő betontartályok és beton kádak műanyag szigetelése és burkolása.